Selasa, 09 September 2014

Zils kristāla pārrobežu

Apdullināšanu un neticami, vislabāk raksturo kristāla aproces poga.

Pat ja ir daudz šķirņu aproču pogas, kas metāla, aproču pogas apvienojumā ar kristāliem piedāvājam unikāli apdullināšanas alternatīva.

Krāsu kristāli:
Pārsteidzoša smaragda zaļa Swarovski
  kristāls ar sudraba pārklājumu aproču pogas var būt ideāli atbilst jūsu tumšu elegants uzvalks. Sterling sudraba aproču pogas ar, onikss ar kristāliem ir vērts ap £ 46. Jūs varat justies tas ir mazliet lēts, bet pat ir smalkas zilas trīs kristāls kvadrātveida aproču pogas ir pieejams apmēram £ 22,95.

Aqua Swarovski kristāla, sudraba pārklājumu aproču pogas ir pieejamas apmēram £ 47,84 GBP. Ja jūs vēlaties krāsains aproces poga jūs varat doties uz daudzkrāsainiem kristāla aproces poga apmēram £ 18,95. Šis daudzkrāsains kristāls kvadrātveidapupuk hantu hayati eceran multiguna termurah untuk merk exclusive hormon herbal yang asli di  aproces poga ir reāls kaulēties!

Blue kristāli:
Lai cilvēks, kurš vēlas labāko, šie aproču pogas var nākt ar zilu kristāliem.Trīs zila kristāla, kvadrātveida aproces poga var jums izmaksās ap £ 22,95. Zils kristāla pārrobežu formas aproču pogas, 9 zila kristāli (3x3) vidū, sniegs satriecošu izskatu. Ja jūs vēlaties citu krāsu kristāli, tad iet uz rozā šķirnēm, nevis zilu kas maksā pats.

Simboli un band aproču pogas:
? simbols ar skaidriem kristāliem reljefi par to Jums var maksāt ap £ 29,61. Crystal band aproču pogas var maksāt ap? 25 GBP.Pērle un kristāla grupa aproces poga kombinēt ir ļoti jauks un unikāls dizains.

Single kristāla aproču pogas:
Ja jūs? Atkārtoti meklē vienkāršu un labu meklē kristāliem tad iet uz monokristālisko aproču pogas, elegantu izskatu.Mauve monokristālu aproces poga jums izmaksās tikai £ 25,60 GBP.Kārta kristāla aproces poga, kas ir Superb izskatu Jums izmaksās tikai £ 25,63 GBP.Skaidrs laukums monokristālu aproces poga arī izmaksas jums to pašu cenu. Barrel Aproču pogas ar monokristālu zila, rozā un zaļā krāsā izmaksas tikai £ 23,35 katru.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar